GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar la vostra experiència d’usuari. Si continueu navegant, considerem que n‘accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació aquí.

 

No tornar a mostrar aquest missatge

Política de galetes

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar l’experiència de navegació de l’usuari.

 

 

QUÈ ÉS UNA GALETA?

 

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al vostre navegador amb informació sobre la vostra navegació en aquest lloc web. Les galetes són necessàries per facilitar la navegació i fer-la més fàcil.

 

 

PER A QUÈ S'UTILIZEN LES GALETES EN AQUEST WEB?

 

L'objectiu principal de les nostres galetes és millorar la vostra experiència en la navegació. Per exemple, per recordar les vostres preferències (idioma, país, etc.) durant la navegació i en futures visites.

La informació recollida en les galetes ens permet, a més a més, millorar el web, mitjançant estimacions sobre números i patrons d'ús, l'adaptació del lloc web als interessos individuals dels usuaris, l'acceleració de les cerques, etc.

 

 

COM PUC EVITAR L'ÚS DE GALETES EN AQUEST LLOC WEB?

 

Si preferiu evitar l'ús de galetes en aquesta pàgina, tenint en compte les limitacions anteriors, en primer lloc, heu de deshabilitar al vostre navegador l'ús de galetes i, en segon lloc, eliminar les galetes desades al vostre navegador associades a aquest lloc web. Aquesta possibilitat d'evitar l'ús de galetes la podeu dur a terme en qualsevol moment.