GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar la vostra experiència d’usuari. Si continueu navegant, considerem que n‘accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació aquí.

 

No tornar a mostrar aquest missatge

Cosmetics pels cabells "made in Barcelona".

 

 

Més de 30 anys d’experiència.

Des de els seus origens, Erayba Cosmetics, S.A. desenvolupa, produeix i comercialitza cosmètics capil·lars d’ús professional. Erayba va néixer a Barcelona l’any 1983. Dos emprenedors amb una llarga trajectòria dins el sector dels cosmètics capil·lars van decidir crear un projecte diferent i alternatiu, aquest ha resultat ser àmpliament acceptat entre els professionals perruquers i gaudeix avui d’un posicionament sòlid en el mercat.

 

Compromesos amb els perruquers.

El nostre objectius és satisfer les necessitats dels perruquers mitjançant el desenvolupament de productes cosmètics professionals de qualitat. El nostre laboratori treballa conjuntament amb el nostre estudi tècnic i amb estilistes externs en el desenvolupament dels productes. La visió i contribució dels perruquers és fonamental en el desenvolupament de les nostres línies. Proporcionem suport tècnic als perruquers. Organitzem regularment formacions i tallers en el nostre estudi tècnic i col·laborem també amb els centres de formació de més prestigi de Barcelona.


Think hair. Think Beauty.

Els cabells són una part essencial del nostre look i de la nostra personalitat, per això volem desenvolupar cosmètics que contribueixin a aconseguir creativitat i bellesa per tots els looks possibles amb el màxim de respecte i cura per als cabells i la seva salut. 

 

 

Erayba al món

 

 

L’any 1995 Erayba Cosmetics va iniciar la seva projecció internacional amb les primeres exportacions. Erayba participa avui en algunes de les fires i esdeveniments internacionals de més prestigi en el sector per tot el món. Actualment Erayba distribueix els seus productes en 25 països a través d’una xarxa de distribuïdors exclusius i col·laboradors. Proporcionem exclusivitat, compromís i suport tècnic. Ens esforcem per crear un lligam estret amb els nostres distribuïdors exclusius i construir plegats un projecte sòlid de llarg recorregut.Europa
Bulgaria, Cyprus, Denmark, France, Ireland, Italy, Poland, Portugal, Latvia, Lithuania, Russia, Spain, Sweden, Ukraine i UK.

Orient Mitjà
Saudi Arabia, Kuwait i UAE.

Àsia Pacífic
Australia, Korea, Malaysia, Taiwan, Singapore i Vietnam.

Amèrica
Brasil, Canada, Mexico i USA.