GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar la vostra experiència d’usuari. Si continueu navegant, considerem que n‘accepteu l‘ús. Podeu obtenir més informació aquí.

 

No tornar a mostrar aquest missatge

Política de privacitat

 

Informació sobre Protecció de Dades

 

 

1. Dades relatives al responsable

 

Empresa: ERAYBA COSMETICS, S.A. - A08834848
Direcció: C/ NARCIS MONTURIOL, 8 (08635) SANT ESTEVE SESROVIRES
Contacte: paquita@erayba.com – 93 771 4689

 

 

2. Finalitats

 

En compliment al Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, l’informem de que a ERAYBA COSMETICS, S.A. tractem les dades que ens faciliten per algunes de les següents finalitats:

 

- Compra/venta de béns i serveis.
- Enviament d’informació comercial mitjançant correu postal, correu electrònic o altres
- Realització de cobraments mitjançant TPV.
- Servei post-venta i fidelització.

 

 

3. Termini de conservació de les dades

 

Les seves dades seran conservades mentre duri la relació contractual i/ o comercial amb la nostra companyia així com el temps necessari per cumplir les obligacions legals.

 

 

4. Legitimació

 

La base legal pel tractament de les vostres dades radica en:

 

- Consentiment inequívoc
- Execució d’un contracte
- Interès legítim per part del responsable del tractament.
- Protegir l’interès vital de l’afectat.

 

 

5. Destinataris

 

Les seves dades personals seran facilitades a tercers en els següents supòsits:

 

- Administració Tributaria
- Bancs i entitats financeres.
- Responsables de la destrucció de documentació.
- Empreses informàtiques de manteniment de software i hardware.
- Gestoria/Asesoria
- Seguretat Social.
- Servei de Prevenció de Riscos Laborals.

 

 

6. Drets

 

Te dret a obtenir la confirmació sobre si a Erayba Cosmetics, S.A estem tractant les seves dades personals. Tanmateix, te dret a l’accés a les seves dades personals, així com a sol.licitar la rectificació de les dades incorrectes,o bé la supresió quan entre altres motius, les dades ja no siguin necessaries per la finalitat que van ser recollides.

 

En determinades circumstàncies podrà sol.licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les mantindrem per l’exercici o defensa de reclamacions.

 

Addicionalment en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular podrà exercir el dret d’oposició al tractament de les seves dades.  ERAYBA COSMETICS, S.A. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims o per la defensa de possibles reclamacions.

 

Tanmateix podrà exercir el dret a la portabilitat de les dades, així com a sol.licitar la retirada dels consentiments facilitats  en qualsevol moment, sense que això afecti  a la legalitat del tractament sotmès a consentiment previ a la seva retirada.

 

Si desitja fer ús de qualsevol dels seus drets pot fer-ho per escrit a la següent adreça:

 

P.I Sesrovires, C/ NARCIS MONTURIOL, 8 (08635) SANT ESTEVE SESROVIRES , és necessari adjuntar una fotocòpia del seu DNI, per tenir la certesa de la seva identitat. Recordi facilitar la major informació possible sobre la seva sol·licitud: Nom, cognoms i adreça de correu electrònic.

 

Per últim l’informem que pot dirigir-se davant l’Agencia Espanyola de Protecció de dades i altres organismes públics competents per qualsevol reclamació derivada del tractament de les seves dades personals.